(Her)onderhandeling? Een beter huurcontract

Of u nu aan het einde van uw huurcontract zit of de mogelijkheid van een break optie heeft, D-HP helpt u bij de (her)onderhandelingen. Zo profiteert u als huurder maximaal van de leegstand in de huidige kantorenmarkt.

Huurprijs of huurkosten?

Bij heronderhandelingen over uw huurcontract analyseren we niet alleen de huurprijs, maar ook alle bijkomende kosten Zo weet u zeker dat u appels met appels vergelijkt. Met behulp van onze Huisvestingskosten Analyse kijken we bijvoorbeeld ook naar:

Elk detail is geld waard

In het Engels zeg je: ‘The Devil is in the Detail’. D-HP zegt: 'Elk detail in een huurcontract is onderhandelbaar'. Altijd bedoeld om uw huurvoorwaarden zo gunstig mogelijk op te stellen. Wilt u bijvoorbeeld flexibiliteit? Zorg dan voor een clausule in het contract over meters afstoten of bijhuren. Of wilt u zekerheid over tijdig opleveren? Neem altijd een heldere planning op in uw overeenkomst en koppel er een boeteclausule aan, mocht de oplevering toch anders lopen dan afgesproken.

Meer weten?

Neem vandaag nog contact op met D-HP voor een Quick Scan. Hiermee weet u snel hoeveel u kunt besparen op huisvestingskosten. Hier vindt u onze contactinformatie.