Flexibele Werkplekconcepten

Flexibele Werkplekconcepten zijn een manier om meer flexibiliteit te creëren in uw werkomgeving en het stimuleert uw collega's op alternatieve locaties te werken. Hierdoor benut u de ruimte optimaal en dat scheelt een hoop meters.

Bent u klaar voor Flexibele Werkplekconcepten?

D-HP helpt u antwoord te geven op de vraag of Flexibele Werkplekconcepten geschikt zijn voor u. We vinden dat het moet passen bij uw type bedrijf en medewerkers. Het concept werkt goed bij zelfstandige collega's die bereid zijn om informatie vooral digitaal te gebruiken. Flexibele Werkplekconcepten vragen een grote mate van discipline, denk aan online data-opslag en clean desk-beleid.

Het sociale aspect

D-HP heeft ervaring met de overstap naar Flexibele Werkplekconcepten en de implementatie ervan. We helpen u dit concept succesvol toe te passen. Door slim te ontwerpen, houden we het sociale aspect in stand en faciliteren we optimale kennisoverdracht.

Meer weten?

Neem vandaag nog contact op met D-HP als u wilt weten hoeveel vierkante meters u kunt besparen. Hier vindt u onze contactinformatie.