Over D-HP

D-HP is opgericht door Ir. Daan Dutilh. Hij heeft voor Architectenbureau Rudy Uytenhaak als projectleider aan verschillende grote nieuwbouwprojecten gewerkt, waaronder de bouw van de faculteit NWI van de Universiteit van Amsterdam. Daarna is hij als management consultant verantwoordelijk geweest voor commerciële onderhandelingen van huurcontracten. Ook is hij verantwoordelijk geweest voor het projectmanagement bij verbouwingen en inhuizingen van diverse corporate hoofdkantoren in heel Europa.

Onze Missie

D-HP is opgericht met als doel de (commercieel) zwakke positie van eindgebruikers in de vastgoedwereld te verbeteren. Daarnaast is het onze overtuiging dat huisvesting van grote waarde is voor de uitstraling van een organisatie, zowel intern als extern.

Hoe we werken

D-HP is een Nederlands bedrijf met veel internationale ervaring voor corporate klanten. D-HP heeft een Europees netwerk van juridische en ontwerppartners die bij internationale projecten voor ondersteuning kunnen zorgen. D-HP is gewend discreet te werken. Als het nodig is, ondertekenen we vooraf een geheimhoudingsverklaring.

Vergoeding

D-HP werkt anders dan adviseurs die gelieerd zijn aan makelaarskantoren. We werken alleen voor eindgebruikers en hebben geen belangen in vastgoed. Klanten betalen ons per uur en niet op courtagebasis. Hierdoor zijn we volledig onafhankelijk. Ons doel is de som van optimaal passende huisvesting en de beste prijs.

Meer weten?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ook als u een offerte wilt aanvragen. Hier vindt u onze contactinformatie.