Kostenbeheersing

Om ervoor te zorgen dat ieder huisvestingsproject kostenbewust en inzichtelijk verloopt, maakt D-HP gebruik van een investeringsbudget. Dit is een gedetailleerde beschrijving van alle projectkosten, die we voor de projectstart opstellen. Hiermee houdt u grip op de kosten.

Begroting en inzicht

D-HP heeft ruime ervaring met verbouwingen en alle kosten die daarbij komen kijken. We omschrijven de kostenposten samen met de betreffende afdelingen van uw bedrijf. Als u geen capaciteit heeft voor het inkoopproces, nemen we dat moeiteloos van u over. We hebben ervaring met de meest gangbare kostenposten van een verbouwing, zoals:

Meer weten?

Als u wilt weten hoe u verbouwkosten kunt beheersen: neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Hier vindt u onze contactinformatie.


Ontwerpbegeleiding Amsterdam, Ontwerpadvies, Verbouwing Projectmanagement, Verbouwing Kostenbeheersing, Planning Verbouwing Bewaken, Transformatie, Implementatie, Vastgoedadvies No cure no pay, Besparen, Nieuw kantoor, Huisvestingconsultancy, Vastgoedconsultancy, Real Estate Consultancy, Onafhankelijk, Daan Dutilh