Verhuizen: kansen binnen de chaos

Als u verhuist, wilt u een soepele overgang zonder al te veel stress en tijdverlies. Zo heeft u minimaal productiviteitsverlies. Het is ook een uitgelezen kans om kritisch te kijken naar de inrichting van uw nieuwe locatie, zowel qua functie als ontwerp. D-HP denkt graag met u mee.

Verhuisregisseur

D-HP is advocaat van de duivel als het om opruimen gaat en een ervaren partner bij uw daadwerkelijke verhuisoperatie. Met een Move Manual brengen we uw medewerkers op de hoogte van de verhuizing en wat ze moeten weten en doen voor een vlekkeloze overgang. D-HP is gewend discreet te werken bij m&a- en reorganisatietrajecten.

Nieuwe mogelijkheden

Een nieuwe locatie? Misschien wel het perfecte moment voor een organisatieverbetering. Denk hierbij aan reorganisatie en/of outsourcing van opslag, implementeren van nieuwe werkplekconcepten en beïnvloeden van samenwerkingsverbanden.

Meer weten?

Als u wilt weten wat D-HP kan doen bij uw verhuizing: neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ook als u wilt weten welke kansen uw verhuizing biedt. Hier vindt u onze contactinformatie.